assalamualaikum . selamat datang ke blog dyra yang tak berapa nak comel nih . dah baca tu , follow lah dyra yer . nanti dyra follow korang balik :)

Wednesday, 14 August 2013

BERMULAA DARI WECHAT

Assalammualaikum Warga Blogger :)Thankiu Kerana Singgah Baca My Blogger Yang Tak Seberapa

ACT dyra story sikit pasai mamat niey,dyra kenal dia bermula dari wechat...dia add dyra melalui look around...pada masa tu dia kat BBS tengah makan...kenal ah kenal....rapat laah rapat then tertibe dia macam SS a.k.a syok sendiri pun ado ...HAHAHA ;">jahat tak dyraa dia selalu luahkan perasaan diaaaa sampai dyra muak gila laa~pastu suatu hari tu dia suruh dyra pegi tempat private...mean dalam bilikk....mase tu dia luah abis perasaan dye..hermm<kawkaw laah...then diaaa ajak couple bagai..eh eh lupa pulak nak bagitahu b4 tu pun dah banyak kali dia ajak couple tapi dyra tanak..then malam tu dia LUAHKAN SEGALANYAA...dyra dah blur sebab dyra nekad nak single sampai abis SPM....dyra cakap macam tu kat dia then dia kata sebab tu dyra tolak dia bagai?and bagai-bagai.then dyra fedup gile!!mase tu jugakk dyra kata better kita lost contek!tut !!!dyra tutup...dia call byak kali ,mcg semuaa tapi dyra buat bodo then dia wechat merayuu semuaaaa....mase tu dyraa dah mengalir air mataaa and agak benggang ngan sikap dia yang suka memaksa....finally,dyra angkat call dia pastuu suara dia dah lain mase tuuu....dia still cakap dia suka dyraa bagai.....perhh mase tuu menangis gakkk tapi cover suaraaa.....boley pulak dia kata "jangan laa menangis bagai"mase tu laaah dyra baru ade hati sikit kat diaa.....sejak tuuu sayang dia tapi tanak tunjukkk and tanak berharap sangat...tapi dalam hati dyraaa berharap dia dapat tunggu dyra sampai abis SPM btw dia dah janji ngan dyra yang dia sanggup.....AMIN~then lepas aty dyra berharap kat diaaa,kiteorang pun dahh jarang contek...hermm jarang sangat sANGATT fuhhhh nasibb hambo tak berharap sangat dengan diaa :)
s0 be chill then kiteorang plan nak jumpe lepas SPM....
kononnya laaah pastu 13-08-2013 tu dia ajak kuaa tapi aku tanak pun...hahaha jual mahal edok :P ?
then 14-08-2013 dia ajak kua kol 3 then aku kata okey pastu aku postpone kol 4 then postpone kol 5....HAHAHA MACAM TAK TAHU AKU NIEY KAN..ERMM MEMANG MACAM NIEY :')
Pastu kol5 aku tak sampai-sampai ag...Dia dah call banyak kali~
kol 5:30 baru aku sampai..HAHAHA TERUK TAK AKU....
aku parking moto kat belakang,dia tunggu kat depan...haishhh !
dia kata kat COOL BLOG tu then aku pun pegi tapi tak pegi kat dia...HAHAHA
Aku pegi beli air cokolat sampai wechat ngan dia then dia kata mana,mana sedangkan dah tingok then dia kataa angkat number maxis..ergh mase tu aku tak bawak number maxis laa gilee....then dia kata mane ,mane tapi mata pandang cool blog...YA ALLAH panasnya hati aku sekali tu aku cakap "erghhh bla laaa" and aku gerak jew...
then tanya lagi aku kt mane semuaa....aku kata aku kat tingkat 1 then dia kata lain kali bawak number maxis bagai....nak gile bagai bonggok dia laa...
pastu dia suruh dapan kat depan ATM MAYBANK.....
Aku datang terus cakap "asal suke tanya bende ulang2 hah"
pastu onethespot dia bebel gile bodooo diaaaaaa.........haaaaaaaaa strees
"mase tu dia kata naik gile jumpe macam niey,asal ssh sgt nk angkat call,then nak number digi aku..terus rampas fon.........lantak kau laah....bebel kau sorang2....mase kat escalator tu dia kata asal lambat sangat...dia tunggu dah lame bagai..asal tak datang kol 7 jadah ape dia...pastu aku selamber je minum air buat bodo...takpandang dia punn..ergh dalaa dia kat depan mataaa jew......ERMM AKUU DIAMMMMM JEW AND PANDANG TEPI....Then dia cubit pinggang aku ,kata majuk ar tuu"
haaaa bodo kau kalu aku majukkkk sayang oi......
mula2 jumpe dah kene maraa gila bongok...ngan muka dia dh merah...haaaaaaaa :'(
nasibb taksampai 5minit dah pujuk :D
then jalaaaaaaaaaaaaan laaaaaaaaaaaaa jalannnnnnnnn pastu main game,g mcd......pusing2.............hahahha then tak lupa chek wallet dia :)
AURMMM tgok IC dia mase darjah 6 and form 5.....berbezaa gileeeeeeeee...........
Tak lupaaa jugakk ade picture dia and ex diaa (Y)
0meyy wok <3



Sampai disini sahaja lah kisah saya dan awak...
Kalau ada jodoh kita sambung cerita okey :)

No comments:

Post a Comment