assalamualaikum . selamat datang ke blog dyra yang tak berapa nak comel nih . dah baca tu , follow lah dyra yer . nanti dyra follow korang balik :)

Monday, 11 November 2013

Hmm

**ATOK CAKAP  - Makin jauh kita berada makin dalam rindu kita pada seseorang..          .          OPAH CAKAP  - Rindu boleh terubat bila dapat dengar suare dia..          .          AYAH CAKAP  - Rindu datang dari hati bila teringatkan seseorang..          .          MAK CAKAP  - Bila kita rindu berdoalah untuk kesejahteraan nya..          .          ABANG CAKAP - Kalau rindu tengok lah gambar dia..          .          KAKAK CAKAP  - Rindu itu ada baik añd buruknya..          .       .   .  ..   .. ..

TAPI SAYAAA CUBAAA NAK BERJAUHAN DENGAN AWAKKK ~
sayaaaa tanak mudahhhh mengalahhhh ngan awak..
Biaa sayaa trseksa daripadaaa sayaaa mudah trtipuuu dengan perangai awak ala-2 sweet tu......
Org kataaa kalau kite syg org tuuuu bagi laah diaa peluang untuk hadir dalam hidup kiteee.....tp bileee dah trbongkar rahsia dia dibelakang kita(curang)
Daaan diaaa inginkan peluang dan brjanji tak buat lagi....
Beri laah iaaa peluang itu keranaaa tatkalanya benar dia takan mengulanginya lagi sebab xsanggop kehilngan org diaaa sayang TETAPI BILE DIA MNGULANGI PERKARAA ITU "KITE HARUS LAAAH MENINGGALKAN IA KERNA IA TAKAN SESEKALI BERUBAH"

haaaa !! Sayaa dh byakkan bagi peluang tp awok xpenah hargai....
Adakah sayaaa niey sebagai boneka ?yg tadee perasaan dimata awak ?
Ermm maybe ye kan ?kannn ? Sokay laaah laaaaa ~
Tak bergunaaaa kite nak bahas bende yang tak brfaedah nih kann...

No comments:

Post a Comment