assalamualaikum . selamat datang ke blog dyra yang tak berapa nak comel nih . dah baca tu , follow lah dyra yer . nanti dyra follow korang balik :)

Friday, 8 July 2016

Selamat Hari Raya Aidilfitri Al-Mubarrak

Assalammualaikum semuaaa .... Selamat hari raya aidilfitri al mubarrak gais ! uolss rayaa manaa ? semuaa pastuu macam mana suasana hari rayaa korang ? semuaa baik baik sahajaa ? Alhamdulilah sebulan kitaa berpuasa dan pada bulan aidilfitri kita dengan jayaanya telah melepasi bulan ramadhan dengan penuh kesabaran ...

sehari sebelum aku telah bertolak ker pahang jerantut feri .. aku kenaa berayaa di sini bersama merekaa so aku pon pergi .. aku habis kerjaa dalam pukol 2petang gitu terus shot pergi pastuuuu sampai je tol bentong baru sedar yang baju raya aku tertinggal !! hahhahahahahah kelakar dalam kiciwaaaa tapi nasib baik laa aku ade bawak baju mini kurung yang aku beli di terengganu tempoh hari (aku ingat nak pakai raya kedua)


No comments:

Post a Comment